DQN @ AUTOTECHNICA

Een vakbeurs is de gelegenheid om onze nieuwe producten te ontdekken en om onze banden machines te zien draaien. Het is ook de kans om ze zelf uit te proberen.
Maar het is vooral de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om uw projecten en ervaringen met ons te delen, zodat wij optimaal aan uw behoeften kunnen voldoen. Deze dialoog tussen eindgebruiker en fabrikant begint vaak op een beurs.
Mis deze kans niet en bezoek ons op Auto Technica!

News

Nieuwe locatie, nieuwe producten
Na net iets meer dan 90 jaar heeft du Quesne, de Belgische fabrikant van bandenapparatuur, zijn historisch pand in hartje Antwerpen verlaten in ruil voor een nieuwe ruime locatie in Kontich. Tegelijk lanceren we de Ergo-line, een ergonomische montagelijn voor wielen en banden.
Bekijk
DQN – DU QUESNE op TV.
De zender Kanaal Z op bezoek in ons nieuwe pand te Kontich. DQN – DU QUESNE Belgische fabrikant van bandenwisselaars en assemblagelijnen “low tech, high performance”.
Ontdek hoe we momenteel werken.
Bekijk
Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden voegen wij vanaf heden een kaart met QR code toe bij onze machines. Dit vervangt de geprinte versie van de nodige documentatie (gebruiksaanwijzing, CE document, uittrektekening, afstelling en onderhoud). Als u deze QR code scant kan u online snel en gemakkelijk alle documentatie na ingave van de serie nummer van uw toestel terugvinden. Op aanvraag kunnen wij indien gewenst de geprinte handleiding meeleveren.
Bekijk

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.