DQN - DU QUESNE is fabrikant van garage-uitrusting, gaande van bandenwisselaars tot ergonomische montagelijnen. DQN - du Quesne maakt uw leven gemakkelijker. Betrouwbare, robuuste producten die weinig onderhoud vergen. Pro uitrusting voor bandencentrales, garages en carrosseriebedrijven!





Evenementen


Overlijdensbericht Francis du Quesne

Met erkenning voor alles wat hij voor ons en voor anderen heeft betekend, delen wij u mee dat de heer Francis du Quesne, voormalig zaakvoerder van DQN, overleden is.

Gedreven in wat hij ondernam, gaf hij zichzelf de middelen om te verwezenlijken wat hij voor ogen had. Zo implementeerde hij in het familiebedrijf dat zijn vader had opgericht verschillende van zijn uitvindingen waarvoor hij een groot aantal patenten behaalde.

Hij was een veeleisende baas, bezorgd over de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Dit perfectionisme had hij ook voor zichzelf in de technische ontwikkeling van zijn uitvindingen.

Hij gaf zijn grote vakbekwaamheid en zakelijk inzicht door zodat zijn zoon, Bertrand du Quesne, en het hele DQN-team zijn werk kunnen voortzetten ten dienste van de klant.

Zijn betrokkenheid en warme persoonlijkheid zullen we enorm missen.

Bedankt M. du Quesne!

Ontmoet ons




Vacatures


DQN DU QUESNE Vacatures

Kom in ons team. Bij DQN - DU QUESNE komt u terecht in een hoogwaardige garage machines industrie waar service en innovatie hoog in het vaandel staan.

Vacatures raadplegen