• DU QUESNE bandenwisselaars en banden montagelijn
  • DU QUESNE bandenwisselaars
  • DU QUESNE bandenwisselaars en banden montagelijn
  • DU QUESNE bandenwisselaars en banden montagelijn
  • DU QUESNE bandenwisselaars en banden montagelijn
  • DU QUESNE bandenwisselaars en banden montagelijn


Bandenwisselaars en montagelijnen

DQN - DU QUESNE is fabrikant van garage-uitrusting, gaande van bandenwisselaars tot ergonomische montagelijnen. Een banden machine van DQN - DU QUESNE maakt uw leven gemakkelijker. LOW TECH - HIGH PERFORMANCE producten die weinig onderhoud vergen, betrouwbaar en robuust zijn. Professionele automotive uitrusting voor bandencentrales, garages, carrosseriebedrijven en de wereld van de motorsport! De levering van een DQN Opti-fit of Pro-fit banden machine is binnen België en Luxemburg gratis.Evenementen


DQN @ AUTOTECHNICA

Een vakbeurs is de gelegenheid om onze nieuwe producten te ontdekken en om onze banden machines te zien draaien. Het is ook de kans om ze zelf uit te proberen.
Maar het is vooral de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om uw projecten en ervaringen met ons te delen, zodat wij optimaal aan uw behoeften kunnen voldoen. Deze dialoog tussen eindgebruiker en fabrikant begint vaak op een beurs.
Mis deze kans niet en bezoek ons op Auto Technica!

Ontmoet ons


Een familieverhaal

In 1925 begon Victor du Quesne met het ontwerp en kort daarna de productie van een revolutionaire machine voor professioneel gebruik en vrijwel meteen werd deze wereldwijd geëxporteerd. Sindsdien zijn de bandenmachines van DU QUESNE voortdurend geëvolueerd naar de essentie van wat een bandenwisselaar moet zijn: Een veelzijdig, snel, veilig, gebruiksvriendelijk en duurzaam gereedschap!
Lees hier het volledige verhaal van DQN en de bandenwisselaar.


Motorsport

Ook in de motorsport van rally tot formule 1 worden onze banden wisselaars en assemblagelijnen actief gebruikt. Ze zijn heavy duty en dus ideaal voor snelle en ergonomische bandenmontage en demontage in een professionele en veeleisende omgeving.
Voor industrieel of speciaal gebruik kunnen wij onze banden demonteer apparaten aan uw behoeften aanpassen. Op verzoek zijn kan u een banden apparaat en / of montagelijn verkrijgen in de kleur van uw merk of team.


Vacatures


Kom in ons team. Bij DQN - DU QUESNE komt u terecht in een hoogwaardige bandenmachines industrie waar service en innovatie hoog in het vaandel staan.
Momenteel hebben wij een openstaande vacatures voor Service technieker.

Vacatures raadplegen


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.