Motorsport


Endurance (WEC)

Overal ter wereld worden langeafstandskampioenschappen voor GT- en toerwagens gehouden. Enkele van de bekendste races zijn die van het FIA World Endurance Championship en de 24H series zoals de 24 uur van Le Mans.
Onze DQN - DU QUESNE bandenwisselaars zijn professionele heavy duty toestellen, ideaal voor snelle en ergonomische bandenmontage in een high performance omgeving.
Op verzoek zijn onze bandenwisselaars en ergonomische montage lijnen verkrijgbaar in aangepaste kleuren die passen bij uw merk of team.
Formulewedstrijden (F1)

Formule racen is een van de meest prestigieuze vormen van racen. Formule 1, F2, F3 en de IndyCar Series zijn waarschijnlijk de meest bekende.
Onze DQN - DU QUESNE bandenwisselaars en montage lijnen zijn de perfecte tools wanneer u te maken heeft met kwetsbare velgen en high performance banden. Onze hoogwaardige machines zijn perfect geschikt voor wedstrijden.
Op verzoek leveren wij maatwerk en zijn onze bandenwisselaars verkrijgbaar in aangepaste kleuren om bij uw merk of teamkleur te passen.
Rally (WRC)

Rally wordt algemeen beschouwd als de meest uitdagende motorsport ter wereld. In de rally moeten bestuurders en productieauto's het opnemen tegen enkele van de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld, van besneeuwde bospaden tot met rotsen bezaaide bergpassen.
Met hun eenvoudige onderhoud en lange levensduur presteren DQN - DU QUESNE bandenwisselaars zelfs in de zwaarste omstandigheden. Voor speciaal gebruik kunnen onze bandenwisselaars worden aangepast aan de behoeften van de klant en zijn ze op aanvraag verkrijgbaar in aangepaste kleuren.
Moto GP / Motorcross / Superbike

On- en off-road motorraces zijn een wereld op zich in vergelijking met hun tegenhangers op 4 wielen. Onze DQN - DU QUESNE bandenwisselaars zijn uiterst geschikt voor zowel 2- als 4-wielige motorsporten dankzij de flexibele en gemakkelijk te configureren opstelling.
Karting

Karting is waarschijnlijk de meest toegankelijke en populaire motorsport van alle 4-wielige motorsporten. Zelfs voor deze kleine wielmaten heeft DQN - DU QUESNE het perfecte gereedschap. Onze Manu-fit A (Opti-/Pro-fit accessoire) of Manu-fit C (standalone bandenwisselaar) is het perfecte apparaat voor het monteren en demonteren van banden van kartingwielen of andere kleine wielen.
Maatwerk

Onze DQN - DU QUESNE bandenwisselaars en assemblage lijnen zijn heavy duty toestellen die bij uitstek geschikt zijn voor snelle en ergonomische bandenmontage in een professionele en hoogeisende omgeving.
Voor industrieel of speciaal gebruik passen wij onze machines aan uw behoeften aan.
Op verzoek zijn onze bandenwisselaars en montage lijnen verkrijgbaar in aangepaste kleuren die passen bij uw merk of team.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden.