• DQN DU QUESNE event EventsSlideShow-1.jpg
  • DQN DU QUESNE event EventsSlideShow-2.jpg

Overlijdensbericht Francis du Quesne

Met erkenning voor alles wat hij voor ons en voor anderen heeft betekend, delen wij u mee dat de heer Francis du Quesne, voormalig zaakvoerder van DQN, overleden is.

Gedreven in wat hij ondernam, gaf hij zichzelf de middelen om te verwezenlijken wat hij voor ogen had. Zo implementeerde hij in het familiebedrijf dat zijn vader had opgericht verschillende van zijn uitvindingen waarvoor hij een groot aantal patenten behaalde.

Hij was een veeleisende baas, bezorgd over de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Dit perfectionisme had hij ook voor zichzelf in de technische ontwikkeling van zijn uitvindingen.

Hij gaf zijn grote vakbekwaamheid en zakelijk inzicht door zodat zijn zoon, Bertrand du Quesne, en het hele DQN-team zijn werk kunnen voortzetten ten dienste van de klant.

Zijn betrokkenheid en warme persoonlijkheid zullen we enorm missen.

Bedankt M. du Quesne!

DQN @ AUTOTECHNICA

Een vakbeurs is de gelegenheid om onze nieuwe producten te ontdekken en om onze machines te zien draaien. Het is ook de kans om ze zelf uit te proberen. Maar het is vooral de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om uw projecten en ervaringen met ons te delen, zodat wij optimaal aan uw behoeften kunnen voldoen. Deze dialoog tussen eindgebruiker en fabrikant begint vaak op een beurs. Mis deze kans niet!